Начало Senshi Всички искат да се доказват срещу Атанас Божилов

Всички искат да се доказват срещу Атанас Божилов

Всички искат да се доказват срещу Атанас Божилов
0

Атанас Божилов несъмнено е най-голямата звезда на SENSHI с оглед факта, че е действащият европейски шампион в категория до 75 кг. и има 19 победи в 20 мача до момента във веригата. Този му статут обаче го превръща в основна цел за всички останали, които търсят начин, за да се доберат до слава. Адриан Мадалин не прави разлика и затова този уикенд пристига във Варна, за да се опита да детронира шампиона.

В което и състезание да е, след толкова много победи летвата вече се е вдигнала много високо и всеки иска да ме победи. Напрежението е все по-голямо“, каза Божилов пред WebCafe.

Той разкрива още, че този мач с румънеца е отлаган още отпреди няколко години. Двамата е трябвало да се бият в Пловдив, но Пандемията и реди други фактори са попречили този двубой да се състои. Сега Мадалин се възползва от социалните мрежи, за да поднови съперничеството си с „Наката“. Именно там двамата са се спречкали, за да може организаторите на SENSHI да приемат с охота подобен мач.

21-вото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България ЕърМ Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.