Начало Senshi Трикратен шампион на Colosseum идва на SENSHI 21, за да опита да спре Атанас Божилов

Трикратен шампион на Colosseum идва на SENSHI 21, за да опита да спре Атанас Божилов

Трикратен шампион на Colosseum идва на SENSHI 21, за да опита да спре Атанас Божилов
0

Бойната карта на SENSHI 21 започва да се оформя все по-сериозно, след като обратното броене стартира. Ето, че можем да ви съобщим за срещата между Атанас Божилов и Адриан Мадалин, които ще се бият по правилата на KWU Full Contact в категория до 75 кг.

Многократно сме ви съобщавали за успехите на живата легенда от Бургас, но в случай, че имате нужда от напомняне, трябва да знаете, че той е действащият европейски шампион в дивизията, а в миналото има редица успехи на сцената на WAKO. Сред най-значимите са световната му титла от 2019 г. на WAKO PRO Championship K1, световната купа на WAKO от 2017 г., сребърните медали от 2016 г. и 2018 г. на WAKO Kickboxing European Championship и второто място на WAKO Kickboxing World Championship от 2017 г.

В червения ъгъл Мадалин на свой ред разполага с внушителна визитка. Румънецът е трикратен шампион на Colosseum и е победител в турнира Road To Dynamite Fighting Show. Той ще разполага и с предимството на младостта, защото е с цели 8 години по-млад от 38-годишния Божилов.

Тези двама биткаджии ще мерят сили на SENSHI 21. Международната бойна галавечер ще се проведе на 20 април в Двореца на културата и спорта във Варна.