Начало Кикбокс и муай тай Християн Корунчев с победа в първия двубой на GRAND FIGHT ARENA

Християн Корунчев с победа в първия двубой на GRAND FIGHT ARENA

Християн Корунчев с победа в първия двубой на GRAND FIGHT ARENA
0

Световният шампион по муай тай Християн Корунчев откри главната файт-карта на първото издание на най-новата професионална бойна верига у нас GRAND FIGHT ARENA с победа над Корякас Карамплелас.

Боецът на СК „Армеец“ започна двубоя силно и след само минута игра изпрати опонента си на земята със силен ляв прав, който попадна в брадата на гръка. Корунчев доминира в оставащото време от първия рунд, като контролираше опонента си с дълги прави удари, а когато боят се пренасяше в близка дистанция, софиянецът умело контрираше опонента си с кикове  и колена в тялото.

В останалите два рунда световният шампион контролираше темпото на игра и държеше центъра на ринга. Корунчев запази концентрация през всички три рунда и не остави съмнение в очите на съдиите, че той заслужава победата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".