Начало ММА Абделазиз: Конър го е страх от реванш с Хабиб

Абделазиз: Конър го е страх от реванш с Хабиб

Абделазиз: Конър го е страх от реванш с Хабиб
0

Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов – Али Абделазиз, отново захапа Конър Макгрегър. Управляващият директор на Dominance MMA Management заяви, че клиентът му не е получил никакви предложения за реванш от ирландеца.

“Конър Макгрегър не поиска реванш с Хабиб. Той не иска и да чуе за това. Баща му не иска. Майка му не иска. Неговите деца. Неговата жена. Цялата страна – Ирландия. Не желаят дори да произнесат думата “реванш”. Те се страхуват. Страхът е обзел Ирландия. Те не искат да видят нищо, което започва с „Х” (бел. ред. буквата, с която започва името на Хабиб)“, заяви мениджърът.

Абделазиз бе един от първите хора, които се подиграха на Конър. Клиентът му нямаше никакви проблеми на UFC 229, когато събмитна нокаутьора.

По този начин защити титлата си в лека категория, а сега я оваканти заради 9-месечното наказание.

След галата в Лас Вегас „Орела“ се нахвърли да бие Дилън Денис и останалите съотборници на Макгрегър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.