Начало ММА Абделазиз: Хабиб е световна величина, Конър продава алкохол на ъгъла

Абделазиз: Хабиб е световна величина, Конър продава алкохол на ъгъла

Абделазиз: Хабиб е световна величина, Конър продава алкохол на ъгъла
0

Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов – Али Абделазиз, захапа сериозно Конър Макгрегър. Управляващият директор на Dominance MMA Management заяви, че клиентът му ще се бие единствено в мач, от който може да изкара сериозна сума. Ето какво каза мъжът пред TMZ:

„Аскрен, Уудли – никой от тях дори няма да докосне Хабиб. Имат проблеми с кардиото, няма да създадат никакви проблеми на Нурмагомедов. Уморяват се по време на битка. В момента не ми пука за Бен или Тайрън, защото се интересувам от съперници, които могат да ни донесат 50-100 милиона долара, а нито един от тях няма да ни донесе дори 100 хиляди“, заяви Али Абделазиз.

„Вижте, в последния ни мач се бихме с Конър Макгрегър, който изкара 50 милиона долара. Сега Хабиб е по-голямата глобална суперзвезда. Единият се срещна с Путин и Ердоган, докато другият продава алкохол в магазинчето на ъгъла. Двамата са на различни планети. Както и да е. В началото на следващата година Хабиб ще отиде в Африка, защото имаме проект там. Той иска да се докосне до живота на другите и ще дари 1 милион долара в различни сфери. Ще помогне на хората там“, добави мениджърът.

„Хабиб може да се оттегли още сега. Той е богат… Аз съм богат също (смее се)! Ако някой постави много пари на масата, то ние ще ги вземем, не ми пука кой е основният претендент за титлата в лека категория. Хабиб беше такъв претендент 5 години! В това време беше изпреварен от Конър Макгрегър. Еди Алварес също го изпревари. Дейна Уайт знае как да направи много пари. Ще работим заедно“, завършва Абделазиз.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.