Начало ММА Алдо няма да се разделя с UFC, ако му позволят да се боксира професионално
0

Алдо няма да се разделя с UFC, ако му позволят да се боксира професионално

Алдо няма да се разделя с UFC, ако му позволят да се боксира професионално
0

Бившият хегемон в категория перо на UFC Жозе Алдо разкри, че не бърза с преподписването с организацията, която му дава поле за изява вече над 10 години. Белязаният сподели пред ESPN, че планира ново начинание в живота си, което няма как да бъде реализирано, докато е в UFC. Бразилецът ще се завърне на UFC 237 през май и ще се премери сили с Александър Волкановски. Победа в тази битка ще го приближи до нов шанс за титлата, но бившият шампион има други идеи в главата си:

„Планът ми е да се бия с Волкановски през май. Така ще ми остане само една битка в UFC и вече обмислям участието в боксови двубои. Искам да се тествам. Няма да предизвиквам никого в бокса. Искам да започна от нулата и да си проправя път. Изградих си име и ще имам предимство пред много момчета. Може би един ден ще се бия за титла в бокса. UFC няма да ми позволят да се бия за титлата, ако нямам оставащи битки от договора.“, коментира Алдо.

Боецът с най-много защити на титла в категория перо добави, че е готов да преподпише с UFC, ако му позволят да се боксира професионално, и че никога не би се състезавал за друга ММА организация.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.