Начало ММА Макс Холоуей нокаутира Алдо и е новият крал в UFC (ВИДЕО)
0

Макс Холоуей нокаутира Алдо и е новият крал в UFC (ВИДЕО)

Макс Холоуей нокаутира Алдо и е новият крал в UFC (ВИДЕО)
0

Макс Холоуей нокаутира Жозе Алдо в трети рунд на двубоя помежду им за световната титла в категория перо на UFC. Галавечерта UFC 212 се проведе в бразилскяи град Рио де Жанейро, но подкрепата от публиката на помогна на Алдо.

Опитният Алдо, който проведе своя десети мач за титла, започна спокойно двубоя и изчакваше своя съперник да го атакува. Холоуей атакува с крак и няколко прави удара, но получи два леви от Алдо в главата.

Бразилецът продължи с ударите с дясна ръка и изглеждаше близо до това да нокаутира своя американски съперник. Холоуей обаче успя да се съвземе и да се измъкне от ситуацията.
Във втори рунд Холоуей започна да атакува повече и да пробва различни комбинации срещу Алдо. Бразилецът отвръщаше с бързи къси удари.

Третият рунд бе изцяло за холоуей. Американецът бе все по-уверен,а комбинациите от удари намираха целта и разклатиха сериозно Алдо.

Минута преди края Холоуей реализира атака от четири бързи удара, които завършиха с ляв, който прати на земята Алдо. Американецът се хвърли върху своя опонент и започна да го налага. Алдо се прикриваше и не отвръщаше. Ударите продължиха докато съдята Джон Маккарти не даде край на срещата 47 секунди преди последния гонг.

Холоуей бе коронясан за безспорен шампион в категорията на UFC.

„Казах ви, че това е моята ера! Дейна Уайт, къде са моите 50 000 долара? Искам си чека и ще се видим във Хавай!“, изригна победителят.