Начало ММА Алдо зачеркна евентуален реванш с Макгрегър

Алдо зачеркна евентуален реванш с Макгрегър

Алдо зачеркна евентуален реванш с Макгрегър
0

Загубата на Жозе Алдо от кОнър Макгрегър през 2015-та със сигурност ще остане неразделна част от автобиографията и историята на „Белязания“, без значение дали му харесва това или не.

13-секундният триумф на „Всеизвестния“ над бразилеца го направи в суперзвездата на смесените бойни изкуства. Конър се превърна и в лицето на UFC, а няколко години по-късно можем да заключим, че това е била правилната маркетинг стратетия на Дейна Уайт и хроата около него.

Именно затова много хора до ден днешен твърдят, че Алдо заслужава реванш, който така и не получи. Но изглежда 34-годишният ветеран изобщо не се вълнува от идеята за евентуален втори мач с ирландеца.

В момента Алдо се състезава в категория „петел“ и се намира в серия от две поредни победи. Конър пък се бие в леката дивизия и се намира в серия от две поредни загуби.

„Не разбирам защо трябва да има реванш сега, толкова години по-късно“, заяви Алдо в последното си интервю.

„Този реванш трябваше да се състои преди доста години, но не ми бе дадена тази възможност. Той пое по свой път и аз по мой. Сега нещата се завъртяха и изведнъж те се сещат за този мач.

„Не мисля, че някога ще се бия отново с него. Разбира се, всичко е възможно и срещата може да се случи утре, но не това е моят план.Пожелавам му бързо и успешно възстановяване и дано отново стане шампион. Хората винаги ще споменават имената ни заедно, така че ние трябва да се подкрепяме“, добави бившят шампион в дивизия „перо“.