Начало ММА Хабиб: Хората искат драма и шоу
0

Хабиб: Хората искат драма и шоу

Хабиб: Хората искат драма и шоу
0

Хабиб Нурмагомедов е убеден, че хората искат да го видят отново в клетката с Макгрегър, заради шоуто и драмата. Това съобщи самият той пред TMZ.

„Мисля, че хората искат да видят продължение на това, което се случи миналия път. Искат да видят драмата. 99% от хората мислят, че ще победя Конър отново, но искам да гледат голямо драматично шоу отново“, заяви „Орела“.

Шампионът от планините на Дагестан има насрочена битка с Тони Фъргюсън за 19-ти април и вярва, че приемането на този сблъсък е правилното решение за кариерата му и неговото наследство в спорта.

„Трябва да побеждавам опоненти като Порие, Иакуинта, Тони Фъргюсън, за да бъда запомнен. Това са истински претенденти, а не измислени. Сега тренирам по-фокусирано и по-усилено, защото Тони Фъргюсън е различен. Той е по-корав от всички останали“, добави Хабиб.

Непобеденият боец даде своя коментар и за завръщането на Конър в клетката през януари срещу Доналд Серони. Тогава ирландецът победи с нокаут за по-малко от минута.

„Каубоя губи всичките си големи битки. Не е боец от високо ниво в тази дивизия. Конър си го подбра много добре. Трябва да се бие с трудни съперници като Джъстин Гейтжи в леката категория и да сваля килограми. Това е моето мнение“,

Нурмагомедов и Гейтжи използват услугите на един и същ мениджър, Али Абделазиз, и това обяснява опита за промотиране на двубой Гейтжи-Макгрегър. Друг боец, който работи с Абделазиз и участва в тази кампания на е шампионът в категория „петел“ Хенри Сехудо. Наскоро ММА журналистът Ариел Хелуани сподели в медийното пространство, че „The Notorious“ и Гейтжи наистина са в преговори за битка и тя най-вероятно ще се състои през лятото.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".