Начало Senshi ВИДЕО: Дебютът на Албена Ситнилска на SENSHI

ВИДЕО: Дебютът на Албена Ситнилска на SENSHI

ВИДЕО: Дебютът на Албена Ситнилска на SENSHI
0

Българската гордост Албена Ситнилска записа победа в дебюта си на SENSHI. Състезателката на СК „Армеец“ надви коравата украинка Ана Издебска в откриващия двубой на петото издание на най-новата и елитна бойна верига у нас – SENSHI.

Многократната европейска шампионка по таекуондо и кикбокс бе по-активната в началото на сблъсъка и респектира съперничката си с точни кикове и бързи боксови комбинации в първия рунд. Ръстовото преимущество и отличния тайминг на ударите на най-добрия ни боец при дамите за 2019-та ѝ  дадоха преднина в първите два рунда и през последната част шампионката по киокушин от Украйна трябваше отчаяно да търси нокаута.  

Издебска показа огромно желание за победа и бе по-агресивната състезателка през третия рунд, но Ситнилска се отбраняваше умело и отстоя на лавината от удари.

Вижте видео от срещата тук:


Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.