Начало Senshi Зрелищна победа за Петър Стойков на SENSHI 5 (ВИДЕО)

Зрелищна победа за Петър Стойков на SENSHI 5 (ВИДЕО)

Зрелищна победа за Петър Стойков на SENSHI 5 (ВИДЕО)
0

Българската надежда в бойните спортове Петър Стойков записа шеста поредна победа на събитие на SENSHI. Състезателят на СК „Армеец“ надделя над Владимир Сергеев от Украйна в битка по правилата на KWU SENSHI -68.7 кг. Победата дойде след технически нокаут във втория рунд.

Родният боец бе инициатора на събитията между въжетата от първата до последната секунда, вдигайки на крака феновете в „Двореца на културата и спорта“ във Варна. Атаките на Стойков пресираха опонента му и българинът запази владението на центъра на ринга до самия край на първия рунд.

Във втората част световният шампион по муай тай вдигна още повече оборотите и прати на два пъти съперника си в нокдаун. Сергеев очевидно не бе в състояние да се защитава и реферът на двубоя сложи край на втората битка на SENSHI 5.

Вижте поредното отлично участие на Стойков на SENSHI:


Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".