Начало ММА Хабиб ще използва реванш с Конър за подпомагане на аграрни проекти
0

Хабиб ще използва реванш с Конър за подпомагане на аграрни проекти

Хабиб ще използва реванш с Конър за подпомагане на аграрни проекти
0

Голямата звезда на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов направи повече от любопитен коментар относно желанието на феновете да видят нов двубой между него и Конър Макгрегър.

Точно преди година „Орела“ спечели първата среща помежду им по категоричен начин, като няма желание повече да се изправя срещу ирландеца. Все пак той не изключи възможността да го направи заради очакваните големи приходи от такъв двубой, които ще използва за аграрните си проекти.

„Ако трябва да говоря като боец – това с Макгрегър вече е в миналото. Нямам какво да доказвам. Но той със сигурност има. Всички знаем, че е така. Много бизнесмени смятат, че да се бия с него отново ще донесе много пари. Бих се изправил първо срещу всички големи претенденти и след това срещу него, за да подпомогна аграрните си проекти. Трябва да призная, че Тони Фъргюсън заслужава повече такъв мач. Трябва да сме коректни. В серия от 12 поредни победи е и има по-голямо право на двубой за титлата от Конър. Макгрегър първо трябва да се завърне и да спре да удря възрастни хора. Той е професионален боец. Нека се завърне, да победи и да заслужи мястото си сред претендентите“, каза Нурмагомедов.