Начало ММА Хабиб за реванш с Конър: Не е честно да взема 100 милиона, за да набия пак този идиот
1

Хабиб за реванш с Конър: Не е честно да взема 100 милиона, за да набия пак този идиот

Хабиб за реванш с Конър: Не е честно да взема 100 милиона, за да набия пак този идиот
1

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов намира за нередно да му предлагат 100 милиона долара, за да се бие пак с Конър Макгрегър.

„Орела“ спечели предишната им среща през 2018 г., като накара ирландеца да се предаде, като оттогава слуховете за реванш не спират. Наскоро мениджърът на Хабиб Али Абделазиз заяви, че от Саудитска Арабия са предложили умопомрачителната сума, за да организират срещата.

„За какво са ми толкова много пари? Има толкова много организации. Например, не само футбол за незрящи, има самбо и други спортове. Нека UFC ги даде на тях ако се чудят какво да ги правят тези пари. Но да ми дават 100 милиона долара, за да набия пак този идиот? Не смятам, че е рационално. Имам мач на 18 април – много сериозен двубой. От месец и половина тренирам ден и нощ. В добра форма съм, в каквато трябва да съм 70 дни преди мача. Чувствам се страхотно. Никой не знае какво ще се случи след този двубой. Не мисля по този въпрос. Това е желание на UFC. Изненадан съм, че хората постоянно ме питат за реванш. Сякаш искат да продължат с празненствата след това. Всички видяха какво стана в октагона с Макгрегър. Контролирах всяка стъпка от срещата. Направих с него всичко, което пожелах. Той дори се предаде. Как изобщо да коментирам реванш? Можем да си говорим само за празнуване и изкарване на пари. Въпросът е дали искам да го направя. Фокусиран съм върху Тони Фъргюсън“, каза Хабиб на пресконференция в Русия.