Начало Други Четирима родни таекуондисти участват на силен турнир в Истанбул

Четирима родни таекуондисти участват на силен турнир в Истанбул

Четирима родни таекуондисти участват на силен турнир в Истанбул
0

България е представена от четирима таекуондисти на международния турнир по таекуондо „TURKISH OPEN“.  Виктория Димитрова, Мартина Атанасова, Шади Абуд и Марио Николов защитават честта на страната ни в турския мегаполис. И четиримата ни представители са част от клуб по таекуондо „Кондор 2000“.

Надпреварата е с ранг „G1“. Тя стартира на 3 февруари като турнирът ще продължи до 7 февруари. В последните два дни са надпреварите в „пумсе“.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".