Начало ММА Алекс Тончева: Подписах договор за 4 мача в KSW

Алекс Тончева: Подписах договор за 4 мача в KSW

Алекс Тончева: Подписах договор за 4 мача в KSW
0

Александра Тончева официално стана част от една от най-престижните MMA вериги в Европа – KSW. По тази причина от BOEC.bg се свързахме с нея, за да научим малко повече подробности около поредното ѝ кариерно постижение. Тя ни сподели, че е подписала договор за 4 двубоя под егидата на веригата.

„В началото на февруари за четвърти път с мен се свърза един мениджър само на жени – поляк. Изуми ме с това, че е следял кариерата ми още от аматьорските години и също беше ядосан, че две от загубите ми са поради съдийска некомпетентност. Човекът каза, че от 6 години иска да работим заедно и показа реален интерес. Решихме с Николай (бел. ред.: Николай Добруджански е треньорът на Тончева) да му дадем шанс и да видим какво ще предложи. Опциите бяха Ares и KSW, като най-перспективни MMA вериги за Европа. Така се сдобих за една седмица с договор за 4 мача в KSW“, сподели тя пред нашия уебсайт.

Алекс разкри, че се е видяла принудена да разкара двама мениджъри, докато най-накрая не открие човек, който да се грижи подобаващо за кариерата ѝ в смесените бойни изкуства. До срещата ѝ с поляка се стига след победата над София Багишвили на Octagon 39 в Казахстан.

С големите възможности идват и големите отговорности. Много скоро ще обявим датата и името на опонента, за когото започнах вече да се готвя с личния си треньор – Ники Добруджански, и дългогодишен приятел – Влади „Питбула“, разказа още Тончева и макар да признава, че преговорите са преминали успешно, все още не може да обяви името на своята първа съперничка във веригата.

Александра Тончева ще се готви в родната си Варна в следващите седмици, където Добруджански отваря своя MMA зала за деца и възрастни. Тя „се чувства спокойна“ и гласува пълно доверие на екипа си за възможно най-добрия подготвителен лагер.

тагове: