Начало ММА Криминалните приятелства на Конър Макгрегър (СНИМКИ)

Криминалните приятелства на Конър Макгрегър (СНИМКИ)

Криминалните приятелства на Конър Макгрегър (СНИМКИ)
0

Името на Конър Макгрегър често се свързва с различни криминални личности в Ирландия. Публично боецът отрича познанствата си с гангстерите, но фактите говорят друго.

Аойф Макгрегър, сестрата на Конър, посети престъпника Греъм „Уиг“ Уилън в затвор в Дъблин, който беше арестуван през ноември 2021 г. по обвинение в пране на пари.

Срещата им бе разкрита от ирландските папараци, които публикуваха снимки. 39-годишният Уилън има 33 присъди. За първи път е лежал в затвора за 6 години, когато е бил на 17-годишна възраст, за притежание на наркодилъри.

Конър често беше виждан до Уилън, когато беше на свобода. 

Има две възможности защо Аойф отиде при Уиг: лична връзка или поръчка от брат й. Второто изглежда по-вероятно.

Отношенията на Конър с криминални личности

Конър често се мотаеше с известния ирландски гангстер Андрю Мъри. Включително го вози на частния си самолет за битката на Флойд Мейуедър в Лас Вегас. Конър не се крие, а дори си прави снимки с бандитите.

Мъри беше арестуван миналата година пред бара на Конър в Дъблин за побой над мъж. Всички снимки на Конър с Андрю бяха премахнати от мрежата, но скрийншотите на стари публикации от социалните мрежи останаха.

Мафиотът Дейвид Бърн си направи селфи с Конърслед битката му с Хосе Алдо през 2015 г. Година по-късно Бърн бе застрелян. Той ръководи бандата от Кръмлин, кварталът, в който Макгрегър е израснал.

Макгрегър отрече каквато и да е връзка с Бърн. Неговият екип заяви, че боецът просто е тренирал с него в един и същи фитнес клуб.

Публично Конър не признава връзката си с криминални личности, тъй като това може да се отрази неблагоприятно на репутацията и бизнесът му, но снимките и фактите говорят друго.

Подозрително е и, че барът на Конър беше нападнат няколко дни след посещението на Аойф в затвора на Уилън. 

Конър публикува видео в Instagram, в което обещава да накаже виновните. Изглежда странно, че почти веднага той изтри публикацията.

Не може да се каже със сигурност, че нападението на бара се дължи на контактите на Макгрегър с гангстери, но името му обаче се появява твърде често около престъпниците. Трудно е да го наречем просто съвпадение.