Начало ММА Конър с критики към UFC

Конър с критики към UFC

Конър с критики към UFC
0

Бившият шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър разкритикува промоционалното видео на UFC 269. Галата ще се състой точно след един месец – на 11 декември 2021 година, а главното събитие на вечерта ще бъде дългоочакваният мач между Чарлз Оливейра и Дъстин Поарие.

Претенциите на Макгрегър са, че във видеото за UFC 269 има и негови кадри от битката му с Порие, които не се харесаха на ирландеца. Екипът на UFC е подбрал момент, в който Конър си счупи крака, падайки на земята след удар на Джъстин.

„Това ли е единственият ви шанс да покажете, че Поаре ме удари добре в този двубой? Той просто се наведе напред, а аз застанах на единия си крак. ##### (пълни глупости)!, написа Конър.

Малко след публикуването на поста в Twitter, той бе изтрит.

,,Този кадър, както всеки друг от онази битка, трябва да отидат в кофата за боклук. По-добре ме остави на заден план в това видео. Като тъмна, богата и зла сянка“, качи Макгрегър в туитър.

Битката между Конър и Порие остави ирландецът за дълго извън клетката. Вече четвърти месец бившият шампион на UFC лекува травмата, която получи в главното събитие на UFC 264.