Начало ММА Конър отново се самоизтъкна

Конър отново се самоизтъкна

Конър отново се самоизтъкна
0

Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър типично в свой стил за пореден път се самоизтъкна. Ирландецът не обича да стой далеч от светлините на прожекторите, а ако случайно е позабравен от медиите, той сам припомня за себе си.

Ирландецът се самоизтъкна чрез разкритието, че благодарение на него цената на UFC се е повишила многократно. Боецът визира битката му с Дъстин Порие през юли месец 2021 година, която е продала над 1,5 милиона излъчвания.

„Направих това няколко пъти, което доведе до огромен скок на стойността на компанията. От 4,2 милиарда долара през 2016 г., до до 11 милиарда долара през 2021 г. при текущите пазарни цени. Невероятен!“ – написа ирландецът в Twitter.

Битката на Конър и Порие на UFC 264 генерира приход в размер на 142 милиона долара! Тя идва от платените канали в САЩ и по света, както и от билетите, които са били закупени за събитието в Лас Вегас.

Двубоят през лятотомежду двамата, завърши с технически нокаут на Порие, заради счупването на глезена на Макгрегър, беше класирана на четвърто място в списъка на най-брутните и атрактивни срещи в историята на веригата.

Непоклатима от върха е друга битка на ирландеца. Естествено мегасблъсъкът между него и Хабиб Нурмагомедов през 2018 година, която продаде 2,4 милиона излъчвания.