Начало ММА Конър отговори на Порие за реванша им

Конър отговори на Порие за реванша им

Конър отговори на Порие за реванша им
0

Ирландската суперзвезда Конър Макгрегър отвърна на предложението на Дъстин Порие. „Диаманта“ иска реванш за поражението от 2014 година, когато ирландецът го довърши с технически нокаут още в първия рунд на мача им.

Най-популярният боец в социалните мрежи публикува двусмислено съобщение, но по-скоро е за такъв сблъсък:

„Проснах те на пода след само 90 секунди, братле (б.р. секундите са 106). Трябва да говориш с една идея повече респект за мен. „Макгрегър е следващият“, не „Макгрегър е винаги“, глупако. Той е целта! Винаги! Сега кажи това и ще си помисля“, написа ирландецът в социалната мрежа Twitter.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.