Начало ММА Опит за палеж на заведението на Конър
0

Опит за палеж на заведението на Конър

Опит за палеж на заведението на Конър
0

Реновираният пъб „The Black Forge Inn“, собственост на ММА супер звездата Конър Макгрегър, бе обект на хулиганска атака във вечерта на сряда, 13-и януари. По заведението са хвърлени общо четири самоделни бомби, известни още като „коктейл Молотов“. Няма пострадали и няма значителни поражения по пъба.

Информацията за инцидента идва от социалните мрежи на елитното заведение, което Конър купи през 2019-а за 2.2 милиона щатски долара и великобританската медия „Mirror“. Журналът съобщава още, че двама мъже на скутери са били забелязани да минават покрай заведението точно преди атаката. Все още властите издирват свидетели и записи от наблюдателни камери.

Самият Макгрегър не е присъствал в пъба в тази вечер. Все още не са извършени арести, свързани със случая. Местната полиция апелира гражданите на Дъблин за съдействие, ако имат информация за опита за палеж.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".