Начало ММА Александър Емелианенко проговори за ареста си в Холандия

Александър Емелианенко проговори за ареста си в Холандия

Александър Емелианенко проговори за  ареста си в Холандия
0

Руският ММА боец ​​Александър Емелианенко е известен със своята ексцентричност и бурния си нрав. Атлетът в тежка категория не веднъж се е забърквал в неприятности. Сега той разказа как и защо е бил задържан от полицията в Амстердам.

„Честно казано, целият ми живот е любопитен. На едно от посещенията ми в  Холандия, се забърках в неприятности. Щом се настаних в хотела, отидох на разходка из града. Разхождах се около Червените фенери. Влязох в кафене, за да седна и да пия кафе. Барманът ме разпозна и ми даде торба с марихуана. Тогава кафето ми се превърна в алкохол“, сподели руснакът.

Тогава боецът е бил на тренировъчен лагер, като според думите му се е поддал на емоции и е нарушил режима си.

,,Просто започнах да се наливам с бира. Отидох зад бара и сам си наливах. Тогава един от посетителите излезе от залата и започна силно да се възмущава – защо пия не плащам напитките. Ядосах се и веднъж го ритнах в зъбите – и той припадна. Барманът извика полиция. Органите на реда ме отведоха в ареста. Бях задържан за два часа и ме освободиха”, каза Емелианенко.

Това не е единственото сблъскване с органите на реда на руснака. През 2015 година той бе осъден на 4,5 години затвор, заради изнасилване.