Начало Видео Александър Емелианенко тренира дете на Рамзан Кадиров (ВИДЕО)

Александър Емелианенко тренира дете на Рамзан Кадиров (ВИДЕО)

Александър Емелианенко тренира дете на Рамзан Кадиров (ВИДЕО)
0

Братът на Фьодор Емелианенко, Александър Емелианенко, се е заел с провеждането на тренировки по бойни спортове на 12-годишния син на чеченския диктатор Рамзан Кадиров. Александър Емелианенко, който през последните години пребивава периодично в Чечня, сподели видео в Инстаграм, което показва как боецът и малкото момче тренират в с боксови ръкавици в спортна зала.

Емелианенко не е единственият боец, който е тренирал дете на Кадиров през годините. Бившият боец на UFC Абдул-Керим Едилов също бе един от тези, които предадоха част от знанията си на синовете на Кадиров през годините.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Спарринг! #Емельяненко #АЕ #Россия #спорт #UWF #самбо #бокс #mma

Публикация, споделена от Александр Емельяненко (@alexemelyanenko) на

През 2016-та Кадиров отбеляза 40-тия си рожден ден, като организира бойна галавечер, в която тримата му синове участваха в ММА битки с техни връстници. Тогава най-големият от синовете на Кадиров бе на 11 години и тежеше едва 37 килограма. Битките се проведоха без протектори на краката и главите на момчетата. Тогава Фьодор Емелианенко, който е президент на руския ММА съюз, нарече това събитие „неприемливо“ и добави, че „не може да бъде оправдано“.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".