Начало ММА Рейес: Джоунс не иска реванш с мен
0

Рейес: Джоунс не иска реванш с мен

Рейес: Джоунс не иска реванш с мен
0

Доминик Рейес твърди, че реванш с Джон Джоунс е напълно възможен през 2020-та, но ако шампионът го иска. Бившият претендент при 93-килограмовите в UFC даде интервю за MMAjunkie.com, в което заяви, че Джон Джоунс е причината реваншът да се бави.

„Знам, че от UFC са съгласни за битката. Аз също съм.  Проблемът е в Джон. Казва, че е навит, но само в онлайн пространството. Когато договорите се появят пред него, той е различен“, заяви Рейес, който има само една загуба в кариерата си, именно от Джоунс.

Битката между двамата, която се проведе на 8-ми февруари тази година, бе изключително оспорвана и след 25 минути тежки размени на удари съдиите присъдиха победата на Джоунс с неединодушно решение.

„Това си беше истинско сбиване. Не мисля, че той иска това отново. Не мисля, че иска да усети тези удари отново и да се бие с куче като мен„, добави бившият претендент.

Въпреки, че най-вероятно титлата на Джоунс ще бъде отнета от организацията заради скорошните му проблеми със закона, Рейес не иска да мери сили с друг опонент, а иска да победи именно Джон.

„Не искам да живея така, като знам, че бях прецакан в първата среща. Искам реванш и съдиите да са малко по-компетентни“, заяви Доминик.

Бившият състезател по американски футбол добави, че според него вероятността този реванш да се случи е около 90% процента, но зависи до голяма степен от развитието на ситуацията с коронавирус пандемията.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".