Начало ММА Усман в брутална форма и готов за Масвидал (ВИДЕО)
0

Усман в брутална форма и готов за Масвидал (ВИДЕО)

Усман в брутална форма и готов за Масвидал (ВИДЕО)
0

Камару Усман заяви, че е готов да се бие с Хорхе Масвидал на 9-ти май и по формата му изглежда, че не лъже. Боецът публикува видео клип в Инстаграм, който показва как Усман тренира в домашни условия, но въпреки това изглежда в невероятна форма.

Събитието на UFC вече има три наредени шампионски битки, но Усман заяви пред mmafighting.com, че е готов да се изправи срещу Масвидал дори и с по-малко от месец предизвестие, ако се наложи. Единственото, което иска в замяна, е да бъде обезпечен подобаващо.

„Винаги съм готов за битка, стига да съм добре компенсиран„, заяви категорично първият шампион в UFC от Нигерия.

Носителят на пояса при 77-килограмовите не е прекъснал и спарингите си. Много бойци изпитват затруднение да поддържат форма и да тренират със спаринг партньори по време на пандемията, но Ускам може да се похвали, че може да тренира с много качествен боец – шампиона в две дивизии на ONE FC Аунг Лан Санг.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Hitting pads to stay sharp with @usman84kg after S&C with @drcpeacock 🥊. Action > Words

Публикация, споделена от Aung La Nsang (@aunglansang) на

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".