Начало ММА Антъни Джонсън: Бих се върнал при едно условие, отказах се заради Дейна Уайт
0

Антъни Джонсън: Бих се върнал при едно условие, отказах се заради Дейна Уайт

Антъни Джонсън: Бих се върнал при едно условие, отказах се заради Дейна Уайт
0

Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC Антъни Джонсън коментира при какви условия би се върнал към ММА. В момента той има бизнес с канабис.

“Единственият начин да се завърна към активна кариера е, ако Джон Джоунс премине в тежка категория. Тогава бих се завърнал и бих се бил срещу него. Това е единственият човек, срещу когото искам да се бия. Ако успея да се изправя срещу Джоунс, мисията ми ще бъде завършена. Въпреки че не спечелих титла, се бих срещу най-добрите в света.” каза Джонсън.

“Спомням си, че след двубой, който спечелих, погледнах към Дейна от другата страна на клетката и си помислих: „По дяволите, работих толкова усърдно, постигнах победа и се чувствам като победител, но пичът от другата страна на клетката празнува повече от мен, защото на него не му се е налагало да поеме нито един удар, не е избягал нито една миля, не е направил нито една лицева опора, но направи луди пари от мен. Тогава си казах, че е време е за промяна в кариерата“, разказва Джонсън как е решил да прекрати кариерата си.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.