Начало ММА Антъни Смит: Джон Джоунс се провали на всички допинг тестове преди мача

Антъни Смит: Джон Джоунс се провали на всички допинг тестове преди мача

Антъни Смит: Джон Джоунс се провали на всички допинг тестове преди мача
0

Бившият претендент за титлата на UFC в лека тежка категория – Антъни Смит, не успя да прекъсне феноменалната серия от успешни защити на Джон Джоунс преди повече от две години.

Двамата се срещнаха на UFC 235 през 2019-та, когато „Боунс“ спечели чрез единодушно решение.

Снимка: БТА

Враждата между тях ще се запомни с това, че бе далеч по-голяма след, отколкото преди двубоя им. След загубата от шампиона, „Лъвското сърце“ спечели срещу Александър Густафсон и загуби от Глоувър Тейшейра.

Малко след това Смит имаше проблеми от личния си живот, тъй като крадци нахлуха у тях, а голямата уста на Джоунс не пропусна да се заяде с Антъни и с неприятния инцидент.

Сега, близо 24 месеца след всичко това, Смит се върна назад във времето и обясни разочарованието си от Джоунс, а освен това добави и сериозна доза обвинения към него, към UFC и към Атлетическата комисия на щата Невада.

Снимка: БТА

„Продължавам да твърдя, че Джон е чудесен боец, но не и човек“, заяви Смит.

„След мача ми с Тейщейра, той каза някои доста неадекватни и странни неща, които бяха най-малкото неуместни.

„Никога не съм говорил за неговите лични проблеми, както и той не бе до този момент. Заканите и приказките между нас винаги са били чисто профсионални, но…

„Никога не зачеркнах темата с проблемите му със стимулантите и наркотиците. Не казах на никой, че в седмицата преди двубоя ни той се провали на всичките допинг тестове. Всичките!

„Нито в интервю, нито пред медиите, никъде. Атлетическата комисия ми звънеше всек иден, за да ме информира, че Джон отново е цъфнал с непозволени вещества. Замълчах, защото бях фокусиран върху себе си и тренировките ми“, завърши Смит, който по-късно през годината ще се бие срещу Райън Спан.