Начало Бокс Легендата Хулио Сезар Чавес нахока синовете си за слабите им мачове

Легендата Хулио Сезар Чавес нахока синовете си за слабите им мачове

Легендата Хулио Сезар Чавес нахока синовете си за слабите им мачове
0

Хулио Сезар Чавес е може би най-успешният и любим спортист в историята на Мексико. Великият боксьор е неколкократен световен шампион в три различни категории с 107 победи зад гърба си и едва 6 загуби.

На другият полюс обаче са кариерите на синовете на „Великия мексикански шампион“ – Хулио Сезар Чавес-младши и брат му Омар Чавес. Както често се случва при големите спортисти, чиито наследници остават дълбоко в тяхната сянка, такъв е и случая с Чавес.

 

Идолът на поколения мексиканци се завърна на ринга през изминалия уикенд в демонстративен мач в Мексико ,а двубоят му бе подгряван именно от Омар и Хулио Сезар-младши.

И двамата обаче загубиха срещите си – Омар загуби от Рамон Алварес (брат на Канело), докато Хулио, който е бивш световен шампион, загуби чрез неединодушно решение от иконата на UFC – Андерсон Силва.

Двете поражения никак не се понравиха на старшията, който не бе никак доволен от видяното.

И двамата не бяха подготвени за мачовете си„, заяви Хулио Сезар Чавес-старши, който наблюдава отблизо срещите им.

Предпочитам да се откажат от спорта, ако няма да полагат труд и да тренират подобаващо. Личи си, че не подхождат сериозно и в такъв случай наистина е по-добре да окачат ръкавиците„, добави 58-годишната легенда.