Начало Бокс Андерсон Силва: Въпреки всичко ще направим голямо шоу

Андерсон Силва: Въпреки всичко ще направим голямо шоу

Андерсон Силва: Въпреки всичко ще направим голямо шоу
0

Андерсон Силва ще вземе 100 хиляди щатски долара компенсация от Хулио Сезар Чавес-младши, след като бившият световен шампион не влезе в категорията за мача. Това е редовен номер на мексиканеца.

Този път той е с повече от 2 килограма над нормата.

„Паяка“ коментира случилото се на кантара:

„Хора, в бойните спортове съм повече от 20 години. Винаги съм се справял с трудностите на и извън ринга. Трябваше да се бием на едни килограми, за които аз месеци наред тренирах и се подготвях. Костваше ми много да сваля. На мен и на моя отбор. За съжаление, противникът ми е повече от 2 килограма над уговорката  ни. Въпреки всичко ще направим голямо шоу за всички вас“, гласи съобщението на Андерсон Силва.

Голямото му завръщане в бокса след 16 години в смесените бойни изкуства е рано неделя сутрин по първи петли българско време.

Уайдман се извина на Паяка за счупения крак през 2013

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.