Начало ММА Уайдман се извина на Паяка за счупения крак през 2013

Уайдман се извина на Паяка за счупения крак през 2013

Уайдман се извина на Паяка за счупения крак през 2013
0

Бившият шампион в средна категория на UFC Крис Уайдман се вързна назад в ММА кариерата си. В момента той се възстановява от ужасното счупване на крака си, което по ирония на съдбата се случи на Андерсон Силва именно срещу него през 2013 година.

Уайдман осъзна какво е изпитал тогава Паяка след идентичната контузия.

Той използва свободното време в момента и покани бразилеца на видео разговор, в който му се извини:

„Нямах идея, че тогава си го счупил. Просто чух как изкрещя и не знаех какво се случва, всичко стана много бързо“, припомни си Уайдман.

„Чувствах крака си като чуждо тяло. Първото нещо, което ми изникна в главата на UFC 261 беше „Андерсон Силва, кракът ми се счупи като на Андерсон Силва!“. Болката за секунди стана неописуема. След това се почувствах ужасно за нашия мач преди години“, признава Крис Уайдман.

ММА легендата прие спортсменската проява години по-късно и двамата продължиха откровения разговор към други теми.

В неделя рано сутрин Паяка се завръща на боксовия ринг. 44-годишният боец ще премери сили с Хулио Сезар Чавес-младши, който по традиция се провали на кантара.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.