Начало ММА Ариел Хюлвани се заяде с Дейна Уайт за боя между Илон Мъск и Марк Зукърбърг

Ариел Хюлвани се заяде с Дейна Уайт за боя между Илон Мъск и Марк Зукърбърг

Ариел Хюлвани се заяде с Дейна Уайт за боя между Илон Мъск и Марк Зукърбърг
0

Новината на седмицата в бойните спортове безспорно е намерението Илон Мъск и Марк Зукърбърг да се изправят един срещу друг в MMA мач. Това предизвика куп коментари из социалните мрежи, включително и такъв от президента на UFC – Дейна Уайт. Той се самообяви за медиатор между двамата милиардери, но това подразни един от най-разпознаваемите гласове в спорта – Ариел Хюлвани.

Но нали не правеше подобни мачове? Каква шега“, написа влогърът в Twitter, визирайки постоянните заявки от Уайт, че никога не би организирал боеве с подобен демонстративен характер.

Дейна през годините се присмива на всеки един опит конкурентите, когато качват на ринга хора извън професионалните среди или пък смесват стиловете. Той е сред най-звучните критици на YouTube-движенеито, което подхванаха братята Джейк и Логън Пол, а през изминалата година прави всичко възможно, за да саботира намерението на Франсис Нгану за кариера в бокса.

Мъск и Зукърбърг със сигурност ще имат доста опции пред себе си, ако намеренията им за бой са наистина сериозни. Сцената на UFC несъмнено ще е една от тях, защото е сигурно, че мачът ще предизвика небивал интерес.