Начало ММА Багата тренира в елитна компания (СНИМКА)

Багата тренира в елитна компания (СНИМКА)

Багата тренира в елитна компания (СНИМКА)
0

Благой Иванов продължава с тежките тренировки. Близо 3 месеца преди голямото изпитание срещу Дерек Люис, който е сред най-добрите 5 бойци в тежка категория на UFC, Багата публикува снимка в добро настроение от зала „Xtreme Couture MMA“.

Компания на най-добрия ни състезател в смесените бойни изкуства правят бившият шампион в тежка категория на „Белатор“ Витали Минаков, бившата звезда на UFC Майк Кайл и родният боец Атанас Джамбазов.

„Бага, не си прави снимка с рапъра Дрейк преди мача. Да не стане каръщина“, коментира шеговито фен на Благой Иванов под фотоса.

Залата, в която тренират, се намира в Лас Вегас.

View this post on Instagram

@xcmma

A post shared by Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) on

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.