Начало ММА Бейдър запази титлата си в несъстояла се битка с Конго

Бейдър запази титлата си в несъстояла се битка с Конго

Бейдър запази титлата си в несъстояла се битка с Конго
2

Очаква се да има незабавен реванш между двамата!

Шампионът на ,,Белатор“ в две категории – Райън Бейдър запази титлата си при най-тежките. Той се изправи срещу Чейк Конго в основната битка на събитието ,,Белатор 226″. Срещата между двамата продължи само 3 минути и 51 секунди, след което бе прекъсната и в последствие обявена за несъстояла се.

Бейдър стартира доста по-добре двубоя като освен няколко добри удари с лява ръка, съумя да свали Конго на земята.

Там обаче шампионът нанесе удар в окото на претендента. Оказа се, че е имало и бъркане в очите. Това принуди рефера Майк Белтран да прекъсне двубоя. Чейк Конго сподели на влезлия на ринга лекар, че не вижда нищо и това бе краят.

Двубоят бе обявен за несъстоял се, което пък бе добре дошло за Бейдър. Той запазва титлата си в тежка категория. Най-вероятно обаче ще се стигне до незабавен реванш.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".