Начало ММА Четирима, сред които и Хабиб, с бонуси след UFC 242

Четирима, сред които и Хабиб, с бонуси след UFC 242

Четирима, сред които и Хабиб, с бонуси след UFC 242
0

Барбоса и Фелдър не взеха бонус за битка на вечерта!

Хабиб Нурмагомедов продължи доминацията си в лека категория в UFC. ,,Орела“ се завърна успешно след 9-месечно наказание – заради мелето в Лас Вегас след победата над Конър Макгрегър. Той бе близо да загуби сблъсъка с Дъстин Порие след гилотина, но съумя да се измъкне и да запише 28-ми пореден успех в ММА. Това му донесе бонус от 50 000 долара за представяне на вечерта.

Ето и останалите, които получават бонуси след събитието на UFC в Абу Даби:

Мусим Салихов  победи Нордин Талеб с нокаут в първи рунд, 50 000 долара бонус (най-добро представяне)

Билал Мухамад победи Такаши Сато със събмишън в третия рунд, 50 000 долара бонус (най-добро представяне)

Отман Азайтар победи Теему Пакален с нокаут в първия рунд, 50 000 долара бонус (най-добро представяне)

Малко неочаквано сблъсъкът между Пол Фелдър и Едсон Барбоса, в който ,,Ирландския дракон“ грабна победата, не взе бонус за битка на вечерта.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".