Начало ММА Белатор обяви полуфиналните битки от Гран При турнира в лека тежка дивизия

Белатор обяви полуфиналните битки от Гран При турнира в лека тежка дивизия

Белатор обяви полуфиналните битки от Гран При турнира в лека тежка дивизия
0

ММА от най-висока класа ще могат да наблюдават феновете по света на 16-ти октомври. Именно за тогава бяха насрочени полуфиналните битки от Гран При турнира на Белатор в лека тежка категория.

На галавечер, която ще се проведе в Аризона,САЩ, четири от най-опасните имена при 93-килограмовите бойци на Белатор ще премерят сили и се доближат само на победа от големия чек за милион долара и шампионски двубой.

Сегашният шампион Вадим Немков ще се бие срещу Антъни Джонсън в последния мач за вечерта, а главно подгряващо събитие ще бъде другия 1/2-финал между бившия шампион Райън Бейдър и Кори Андерсън.

Сблъсъкът между 29-годишния Немков и 37-годишния Джонсън ще бъде и шампионски, което означава, че победителят от този двубой ще защитава титлата срещу победителя от другата двойка във финала на турнира, който е планиран за началото на 2022-ра.

38-годишният Бейдър, който загуби пояса именно от Немков, не се е бил от април, когато победи Лиото Мачида в 1/4-финална битка. 31-годишният Андерсън, който записа две поредни победи след присъединяването си към Белатор, победи Довлетджан Ягшимурадов в своята 1/4-финална среща.