Начало ММА Bellator обяви следващия си Гран При турнир
0

Bellator обяви следващия си Гран При турнир

Bellator обяви следващия си Гран При турнир
0

Президентът на Bellator, Скот Кокър, обяви късно вчера на пресконференция в Лондон, че организацията ще създаде турнир в категория перо, който ще стартира през октомври. Турнирът ще бъде между 16 от най-добрите бойци при 66-килограмовите. Това ще бъде първият турнир на американската верига за професионални боеве, в който ще вземат 16 участници.

Кокър добави, че турнирът ще стартира с гала вечер от осем битки в една и съща вечер и ще бъдат излъчвани по набиращата популярност спортна телевизионна плaтформа – DAZN.

Победителят, който трябва да бъде определен в рамките на една календарна година, ще получи един милион долара, споделя Кокър.

Турнирните формати в Bellator бяха върнати през 2018-та година с Гран При турнира при най – тежките, който бе спечелен през януари, 2019-та от Раян Бейдър.

Източник: MMAfighting.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.