Начало Видео Белатор ще организира реванша между Ортис и Сонен (ВИДЕО)

Белатор ще организира реванша между Ортис и Сонен (ВИДЕО)

Белатор ще организира реванша между Ортис и Сонен (ВИДЕО)
0

По всичко личи, че въпреки напредналата си възраст, Тито Ортис (20-12-1) няма никакво намерение скоро да спира с професионалните ММА битки.

След като в края на ноември 43-годишният Ортис победи Чък Лидел в един от най-странните сблъсъци, сега Ортис се е фокусирал върху евентуален реванш със друг стар познайник – Чел Сонен (30-16-1).

За пръв път двамата се срещнаха в началото на 2017-та, когато в главното събитие на Bellator 170 , Ортис накара Сонен да се предаде още в първия рунд.

Враждата между двамата наскоро отново бе подкладена чрез обидни епитети и реваншът изглежда като повече от очевидно продължение. Този път промоутър обаче няма да бъде Оскар де ла Оя и „Golden Boy Promotions“, а Bellator.

Ето какво сподели самият Ортис:

„Чел не спира да говори. Този път възнамерявам да го смажа. Няма да го задушавам, няма да го карам да се предава – ще го смачкам. Ще го тъпча в продължение на три рунда и ще дадем на феновете това, което заслужават – хубав мач.

Най-вероятно Bellator ще организира мача. Все още не знам кога и къде ще е, но никога не съм се бил в „Медисън Скуеър Гардън“ и ми се ще да бъде там.

Аз бях първият боец UFC и ММА боец, който се би в Калифорния. Бях първият в Лас Вегас и Флорида. Просто искам да добавя към визитката си и тази арена“, сподели „полу-пенсионираният“ Ортис.