Начало Бокс Мениджърът на Милър: Топката е в полето на Джошуа

Мениджърът на Милър: Топката е в полето на Джошуа

Мениджърът на Милър: Топката е в полето на Джошуа
0

Промоутърът на Джарел Милър (23-0-1) – Дмитри Салита обяви, че клиентът му очаква отговора на световния шампион на IBF, WBA и WBO в тежка категория – Антъни Джошуа (22-0-0) за евентуален двубой между двамата.

Самият шампион неколкократно заяви през последните месеци, че с радост би отишъл в САЩ за своя дебют там и ако това се случи, противник ще му бъде именно „Голямото бебе“.

Преди дни Дилиън Уайт (25-1-0), който също чака своя ред за среща с „Ей Джей“, каза пред английските медии, че очаква именно Милър ще бъде следващия съперник на Джошуа.

„Джарел е най-добрият американски боксьор в тежка категория и той никога не е крил, че иска мач с Джошуа, така че следващият ход е техен“, каза Салита.

„Сблъсък между тези двамата ще бъде най-голямото боксово събитие за 2019-та.

Ако се случи в „Медисън Скуер Гардън“, това ще върне старите спомени от мачовете на Майк Тайсън и Ридик Боу, великаните от Бруклин, Ню Йорк.

Това ще е един от най-големите мачове в историята на тази зала, буквално и преносно“, завърши изказването си промоутърът на Милър.

Американецът бе край ринга в Лондон на 22 декември, когато Дилиън Уайт и Дерек Чисора излязоха един срещу друг, а отсреща на Милър бе Джошуа, който го играеше коментатор на Sky Sports.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.