Начало Бокс Обявяват Кроуфърд – Хан следващата седмица

Обявяват Кроуфърд – Хан следващата седмица

Обявяват Кроуфърд – Хан следващата седмица
0

През следващата седмица се очаква официално да бъде обявен двубоя между Терънс Кроуфърд (34-0-0) и Амир Хан (33-4-0).

Това обяви самият Боб Аръм, който е мениджър на Кроуфърд и президент на Top Rank.

Най-вероятно мачът между 31-годишния американец и 32-годишния англичанин от пакистански произход ще бъде за WBO титлата на Кроуфърд в полусредна категория.

Спряганата дата е 20 април, а мястото ще бъде „Медисън Скуер Гардън“ в Ню Йорк. Това ще бъде 11-та среща на „Крал Хан“ на американска земя и 2-та защита на пояса за „Пъпката“.

Това автоматично означава, че дългоочакваният двубой между Кел Брук и Амир Хан ще претърпи отлагане, а нищо чудно и никога да не се състой, защото мачът на Хан срещу Кроуфърд ще бъде последен за пакистанеца-англичанин под промоутърството на Еди Хърн.

„За сега всичко върви по план. Очакваме следващата седмица да официализираме и последните неща. Има две възможности – Лас Вегас и Ню Йорк.

И двамата боксьори имат сериозна фенска маса и от тази гледна точка няма по-добро място то Вегас -хотелите ще се напълнят до край. От друга страна, „Медисън Скуер Гардън“ ще бъде пълна до краен предел и никой няма да се интересува от хотели и спане. И двете местоположения са приемливи“, сподели 87-годишният Аръм.

Очаква се Хан да прибере около 5 милиона долара, докато хонорарът на домакинът да бъде двоен.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.