Начало ММА Сонен категоричен: В PRIDE имаше нагласени мачове
0

Сонен категоричен: В PRIDE имаше нагласени мачове

Сонен категоричен: В PRIDE имаше нагласени мачове
0

Дни преди сблъсъкът между Фьодор Емилианенко и Чел Сонен, американецът изяви категорично мнението си за дните на Фьодор в зората на професионалните ММА битки. На отворената тренировка преди Bellator 208, претендентът за титлата на Bellator Heavyweight Grand Prix и бивш претендент за титлата в средна категория на UFC сподели за mmafighting.com, че мачовете в PRIDE категорично са били нагласени. Въпреки това свое твърдение, Сонен не e сигурен, че Фьодор е участвал в нагласени двубои.

„Ще ви го кажа ясно: PRIDE беше нагласен. Не казвам, че мачовете му (Фьодор) са нагласени. PRIDE съществуваше толкова отдавна. Не мога да повярвам, че хората говорят още за тази организация. Имаше нагласени двубои и това е. Дори само един мач да е бил нагласен, цялата организация е съсипана. Не си спомням за нагласени двубои на Фьодор. Трябва да проверя отново, но имаше нагласени двубои.“, коментира Чел Сонен.

Емилианенко и Сонен ще се изправят един срещу друг на 13-ти oктомври в Ню Йорк. Двубоят им е полуфинал от Bellator World Heavyweight Grand Prix. Победителят ще се изправи за титлата срещу спечелилия от другия полуфинал – Раян Бейдър и Мат Митрионе.