Начало ММА Сонен: Ортис – Лидел бе истинско бедствие

Сонен: Ортис – Лидел бе истинско бедствие

Сонен: Ортис – Лидел бе истинско бедствие
0

Смело можем да кажем, че Чел Сонен както голяма част от MMA феновете по света, изобщо не е останал доволен от видяното в събота вечер между Чък Лидел и Тито Ортис.

43-годишният Ортис и 48-годишният Лидел бяха главната среща на първото MMA събитие, което Оскар де ла Оя и „Golden Boy promotions“ организираха.

Трилогията завърши с победа на Ортис в първи рунд, а показаното от двамата членове на Залата на славата бе на забавен ход, скучно и нежелано.

twitter.com

„Оскар не се интересува от смесените бойни изкуства и това стана ясно на всеки“, сподели Сонен, който през 2017 г. загуби от Ортис на Bellator 170.

„Той не успя да продаде нито историята между двамата, нито битката. Не може просто да сложиш един ринг и да чакаш шоуто да стане. Много пъти съм чувал как боец иска да напусне промоутъра си точно заради подобни бездействия.

Тито и Чък отиват при Оскар, пускат му мухата и Оскар, който не се интересува от MMA се съгласява – рецепта за истинско бедствие.

Това не прави Оскар лош мениджър, но е важно всеки да си знае мястото“, завърши 41-годишният Сонен, който преди повече от месец загуби от Фьодор Емелианенко.