Начало ММА Чък Лидел: Ще приспя Ортис

Чък Лидел: Ще приспя Ортис

Чък Лидел: Ще приспя Ортис
0

Остават броени дни до третата и най-вероятно последна битка между UFC легендите Чък Лидел (21-8) и Тито Ортис (19-12-1). Двамата ще се изправят един срещу друг тази събота, а организатор на събитието е „Golden Boy Promotions“ и Оскар де ла Оя.

48-годишният Лидел бе победител в първите две срещи, които се състояха през 2004 и 2006 г. и според бившият шампион в лека тежка дивизия на UFC трилогията между него и 43-годишния Ортис ще завърши с 100%-ов актив за „Ледения“.

„Имах доста оферти, ако трябва да бъда честен. Оферти, с които можех да спечеля повече. Даже ми предлагаха аз да си избера противника, защото за тях нямаше никакво значение срещу кого ще изляза.

Но се спрях на този мач, защото феновете ми го искаха. А пък и двубоят ще бъде доста лесен. Тито се надява, че за 12 години съм станал толкова бавен, че най-накрая ще може да ме победи.

Но истината е, че това няма как да стане. Тъжното в случая е, че той се опитва да си внуши, че може да ме спре за 30 секунди. Аз обаче все още се движа бързо, все още удрям толкова силно и все още мога да парирам ударите му.

Съветвам ви да не изпускате мача. Няма да е много дълъг, защото мисля да го приспя още в първия рунд“, каза самоуверено Лидел, който за последно влезе в Октагона през 2010 г.