Начало ММА Чел Сонен: Аскрен ще стане любимец на Дейна Уайт

Чел Сонен: Аскрен ще стане любимец на Дейна Уайт

Чел Сонен: Аскрен ще стане любимец на Дейна Уайт
0

Бившата звезда на UFC и настояща такава на Bellator – Чел Сонен (30-16-1), изрази интересно мнение, че съвсем скоро Конър МакГрегър ще бъде изместен от мястото си на „любимец номер едно“ на президента на UFC – Дейна Уайт.

facebook.com

Според 41-годишната легенда на смесените бойни изкуства, Бен Аскрен ще се превърне в новия възлюбен на Уайт, които през годините никога не са имали най-добрите взаимоотношения един към друг.

Сонен обаче е на мнение, че щом Уайт разбере какво притежава в лицето на скорошния шампион в полусредна категория на ONE, отношението на двамата коренно ще се промени:

„Най-голямата ирония в привличането на Аскрен е, че когато нещата между тях започнат да се случват, Бен ще се превърне в любимия боец на Уайт, с когото той има договор. Но Дейна все още не знае това.

Бен Аскрен ще се бие с всеки, по всяко време, всяка категория и без спорове. Той обича да се състезава, а доскоро това беше нормалния начин на мислене сред бойците.

Тогава и на Дейна му беше много по-лесно. Сега обаче бизнесът се промени. В днешно време, когато Дейна има идея да направи мач, всички се дърпат – бойците, медиите, мениджърите. Трябва да се правят срещи, трябва да седнеш и да говориш с тях, да им звъниш постоянно. Така трудно се върши работа“, каза Сонен.

Дългоочакваният дебют на Бен Аскрен в UFC ще бъде на UFC 233 през януари, а негов противник ще бъде бившият шампион в полусредна категория Роби Лоулър.