Аскрен дебютира срещу Роби Лоулър на UFC 233 | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Аскрен дебютира срещу Роби Лоулър на UFC 233

Аскрен дебютира срещу Роби Лоулър на UFC 233

Аскрен дебютира срещу Роби Лоулър на UFC 233
0

Непобеденият Бен Аскрен ще се бие с Роби Лоулър на UFC 233 в Анахайм през януари. Това тиражира в медийното пространство в Щатите през последните часове, а шефът на UFC – Дейна Уайт, е потвърдил новината пред журналиста Брет Окамото.

„Договорите все още не са подписани, но от организацията работят по финализирането им, очаквайте подробности“, сподели колегата.

От популярния интернет портал – „mmajunkie.com“ твърдят, че имат вътрешен източник в UFC, който е гарантирал информацията.

Роби Лоулър за последно загуби от бразилеца Рафаел дос Аньос през декември 2017 след съдийско решение. Американецът държа пояса на организацията в полусредна категория и е с 28 победи в 40-те си официални мача в смесените бойни изкуства.

Бен Аскрен вчера обяви, че ще кастрира всеки свой противник в клетката. Сблъсъкът с Лоулър ще е негов дебют в най-популярната ММА организация. Той има 18 победи и не познава вкуса на поражението в Октагона. Бивш шампион е в Bellator и ONE Championship.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.