Начало ММА Хабиб готов за помирение с Конър

Хабиб готов за помирение с Конър

Хабиб готов за помирение с Конър
0

Шампионът на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов (27-0-0), разкри, че за него не би било невъзможно да се сдобри с Конър МакГрегър (21-4-0).

Двамата излязоха един срещу друг на 6 октомври на UFC 229, когато дагестанецът отказа ирландеца в 4-ия рунд и записа поредната си доминантна победа. Сблъсъкът им бе промотиран като „най-големия в историята на UFC“ не само заради спортните им качества, но и заради вербалните заплахи и реплики, които двамата не спряха да си разменят преди двубоя.

Секунди след края на срещата, Нурмагомедов прескочи Октагона и се нахвърли върху Дилън Данис, след което настана истински хаос около клетката.

На 10 декември „Орелът“ и „Всеизвестният“ ще чуят присъдите си от Атлетическата комисия на щата Невада, но Нурмагомедов сподели, че за него няма реална причина, поради която с Конър да останат в лоши взаимоотношения:

twitter.com

„Всичко е възможно. Така както се скарахме, така може и да се сдобрим. Кои сме ние да не си простим, след като Този над нас ни прощава“, заяви 30-годишният шампион.

Той засегна и темата за това с кого ще бъде следващия му мач и от какво зависи:

„От гледна точка на историята, парите и спорта мисля, че мач с Мейуедър ще бъде много по-интересен от Тони Фъргюсън. Първо атлетическата комисия да си свърши работата и тогава ще говорим“, завърши Нурмагомедов.