Начало ММА Спечели билети за GRAND FIGHT ARENA от Boec.BG
0

Спечели билети за GRAND FIGHT ARENA от Boec.BG

Спечели билети за GRAND FIGHT ARENA от Boec.BG
0

Boec.BG ви предоставя възможността да спечелите безплатни билети за GRAND FIGHT ARENA. От понеделник до четвъртък ще провеждаме игри, а победителите ще бъдат изтеглени чрез томбола по време на официалното претегляне на бойците в петък. Правилата за всяка отделна игра ще публикуваме в уеб сайта ни, а тя ще се провежда във Фейсбук страницата.

Първото издание на най-новата професионална бойна верига у нас GRAND FIGHT ARENA ще се проведе на 1-ви декември, събота в „Асикс Арена“ от 20:00 ч. Едни от най-добрите български бойци ще премерят сили на бойната гала вечер – Даниел Илиев, Георги Валентинов, Антон Петров, Радослав Карашев, Атанас Божилов, Християн Корунчев и други.

Ето и правилата на първата игра за седмицата:

  1.  Харесай страницата на Boec.BG във Фейсбук.

      2.Сподели официалния постер на GRAND FIGHT ARENA на Фейсбук стената си до 18:00 на 27.11.2018 (вторник).

      3.Отбележи в коментар под постера приятел, когото искаш да заведеш на бойния спектакъл с теб.

По време на официалния кантар на събитието в петък от 18:00 ч.  в „Ring Mall“ вашето име може да бъде изтеглено и да спечелите два билета за GRAND FIGHT ARENA. Всички печеливши ще бъдат обявени в Boec.BG заедно с повече информация за получаването на своите награди.

Boec.BG е официален медиен партньор на веригата GRAND FIGHT ARENA.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".