Начало ММА Bellator поднови договорите на Серджио Петис и Пачи Микс преди мача за титлата

Bellator поднови договорите на Серджио Петис и Пачи Микс преди мача за титлата

Bellator поднови договорите на Серджио Петис и Пачи Микс преди мача за титлата
0

Настоящият шампион в категорията до 61 килограма на Bellator MMA, Серджио Петис и временният титуляр, Пачи Микс, са подписали продължения на договорите си с промоцията преди техния мач за обединение на титлата.

Петис (23-5) защити титлата си за втори път, като победи настоящия шампион в категория „перо“, Патрицио Питбъл, на Bellator 297 миналия месец с единодушно решение на съдиите . „Феномена“ в момента има серия от шест поредни победи и не е претърпял загуба в клетката на Bellator с перфектен рекорд от 5-0, като спечели колана в категория до 61 килограма с разрушителен нокаут срещу Кьоджи Хоригучи на Bellator 272.

Относно Микс (18-1), той спечели временния колан, като победи Рафион Стотс със смазващ нокаут с летящо коляно на Bellator 295 през миналия април във финала на шампионата World Grand Prix, като постигна пет последователни победи. В резултат Микс спечели и наградата от 1 милион долара. Микс има рекорд от 7-1 в клетката на Bellator, като единствената му загуба идва от ръцете на Хуан Арчулета.

Очакват се подробности относно тяхния мач за обединение на титлата в категория.

тагове: