Начало ММА Бен Аскрен назова възможните си съперници

Бен Аскрен назова възможните си съперници

Бен Аскрен назова възможните си съперници
0

Бен Аскрен (19-0), който в началото на месец март направи своя дебют в UFC, бавно но сигурно се превръща в любимец на всички фенове на смесените бойни спортове.

Аскрен, който е бивш шампион на Bellator и ONE в полусредна категория, започна словесна война с Дарън Тил преди „UFC: Лондон“ с надеждата, че Тил ще победи и следващият мач на „Фънки“ ще бъде именно срещу „Горилата“ от Ливърпул.

Англичанинът обаче загуби от Хорхе Масвидал във втория рунд и сега именно към американеца е насочено вниманието на Аскрен.

„С радост бих приел двубой срещу него, но когато го чух какво говореше след мача му с Тил в събота, останах с впечатлението, че си търси причини да не се бие с мен. Говореше, че иска да се бие за пояс, но преди това имаше две поредни загуби.

В този бизнес не може да имаш серия от две поражения, след това да победиш и после да станеш претендент.

Не бих имал проблем да се бия и с Камару Усман, но май и на него му липсва ентусиазъм за среща с мен. Искаше ми се той да поеме инициативата и да ме потърси, но това не се случи. Но след като Тил загуби, ще трябва да преосмиля опциите си. Със сигурност бих приел двубой с Масвидал или Леон Едуардс„, сподели Аскрен.

„Когато дойдох в UFC, първият човек с когото пожелах сблъсък е Дарън Тил. Вместо това се изправих срещу Роби Лоулър. Казах им, че съм тук, за да се бия с всеки. Едно телефонно обаждане и мачът бе уреден. Нямам проблем да му дам реванш, но не искам. Просто не виждам с какво един реванш ще помогне на кариерата ми“, завърши 34-годишният американец.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.