Начало ММА Бенишев отвърна на Колдовски преди битката им на GRAND FIGHT ARENA 3
0

Бенишев отвърна на Колдовски преди битката им на GRAND FIGHT ARENA 3

Бенишев отвърна на Колдовски преди битката им на GRAND FIGHT ARENA 3
0

Валентин Бенишев отвърна на заканите на аржентинеца Кевин Колдобски. Вече ви информирахме, че преди дни Колдобски обяви, че идва на война в България и се надява напият боец да се е подготвил сериозно.

„Лагерът ми протече доста добре, подготовката мина както трябва. Планът е готов. Искам да кажа на Кевин – добре дошъл в България. В моя дом, в моята родина. Чакам те! Щом той е готов за война, аз съм готов да убивам! Ще оставя сърцето си на ринга!“, каза Бенишев.

Двамата ще се изправят един срещу друг на GRAND FIGHT ARENA 3 в двубой по правилата на ММА. Галавечерта ще се проведе в Стара Загора на 5 октомври.

Роденият през 1992г. Валентин Бенишев е европейски шампион от Казан 2016 година и сребърен медалист от световното първенство по бойно самбо през същата година. Личната му статистика е 16 мача при професионалистите, от които 16 победи.

28 годишният аржентинец Колдобски е шампион по КТММА. Статистиката му е 9 победи, от които половината с нокаут и 5 загуби. Колдобски притежава черен колан по джиу джицу. Ел Полако, както е прозвището му, идва след серия от победи и обещава зрелищен и силен двубой.

Тази неделя от 19:00 часа в предаването „BOEC.BG“ по Bulgaria ON AIR ще видите специален репортаж за подготовката на Бенишев, както и интервю с него.