Начало ММА Без Белатор и през месец май

Без Белатор и през месец май

Без Белатор и през месец май
0

Популярната ММА организация „Белатор“ отмени трите си галавечери за месец май. Събитията са под номер 242 (Бейдър – Немков) и 243 (Кармуш – Бом) в Калифорния, както и голямото бойно шоу от европейските серии в Лондон.

„Винаги сигурността и безопасността на нашите атлети, екип, партньори, фенове е била на първо място“, уверяват от веригата.

„Благодарим ви за разбирането. В тези трудни времена запазваме топ приоритет „здраве“. Можете да вземете парите си обратно от местата, където сте закупили билетите.“

instagram

От американската компания бяха сред първите, които отложиха своите бойни галавечери. Президентът на „Белатор“ Скот Кокър направи жест към бойците и им плати, въпреки че не са участвали в битките.

Новият коронавирус продължава да се разпространява стряскащо бързо в САЩ. Все още не може да се прогнозира кога ще има ММА на високо ниво. Изключение прави UFC 249, което трябва да се проведе пред празни трибуни, ако се намери подходяща локация.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.