Начало ММА Безпрецедентни мерки на кантара за Cage Warriors 113

Безпрецедентни мерки на кантара за Cage Warriors 113

Безпрецедентни мерки на кантара за Cage Warriors 113
0

Бойната галавечер Cage Warriors 113 ще се проведе, въпреки че във Великобритания обявиха извънредни мерки срещу коронавируса. Само по един човек придружаваше бойците на официалния кантар преди шоуто.

На практика в Манчестър се проведоха три отделни претегляния – с цел да не се струпват много хора на едно място. От организацията съобщават, че всички бойци са били проверени за COVID-19. Нито един от тях нямаше проблеми да влезе в категорията си.

В главното събитие Бартош Фабински (14-3 MMA, 3-1 UFC) се изправя срещу Дарън Стюарт (11-4 MMA, 4-4 UFC). Двамата трябваше да се бият на UFC Лондон, но галавечерта пропадна.

Друг интересен мач противопоставя Мейсън Джоунс (8-0) и Джо Макколган (6-2-1).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.